ΦΩΤΙΑ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ιδιοκτήτρια εργοστασίου στο ThemaOnline:  «Ήμουν στο γραφείο μου και άκουσα ένα δυνατό κρότο»

ΦΩΤΙΑ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ιδιοκτήτρια εργοστασίου στο ThemaOnline:  «Ήμουν στο γραφείο μου και άκουσα ένα δυνατό κρότο»

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις ατόμων που βρέθηκαν στη σκηνή της φωτιάς όταν ξέσπασε σε εργοστάσιο στη βιομηχανική περιοχή Στροβόλου το πρωί της Πέμπτης 29/08.

Της Γεωργίας Παππούτα

Συγκεκριμένα, υπάλληλος του εργοστασίου δήλωσε στο ThemaOnline: «Εβουρούσα και η φωτιά ήταν δίπλα μου».

Ακόμη υπάλληλοι του εργοστασίου ανέφεραν στις Αρχές πως ένα άτομο έχει εγκλωβιστεί στον χώρο, με την εν λόγω αναφορά να διερευνάται.

Σε δηλώσεις της στο ThemaOnline η ιδιοκτήτρια του εργοστασίου ανέφερε πως « Ήμουν στο γραφείο μου και άκουσα ένα μπουμ και βγήκα έξω. Όλα είναι πιθανά. Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει άτομο μέσα».

Αξίζει να σημειωθεί πως άτομα μετέβησαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, φέροντας ελαφρά τραύματα, ενώ στο σημείο πληρώματα των ασθενοφόρων παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες σε άτομα που βρίσκονται εκεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ευκαιρία για «ουσιαστικές συζητήσεις» η Διάσκεψη στη Γενεύη - Θα συμμετέχει και η ΝτιΚάρλο

Ευκαιρία για «ουσιαστικές συζητήσεις» η Διάσκεψη στη Γενεύη - Θα συμμετέχει και η ΝτιΚάρλο

Η άτυπη συνάντηση της Γενεύης θα δώσει την ευκαιρία για ουσιαστικές συζητήσεις για την πορεία προς τα εμπρός στο Κυπριακό, δήλωσε την Παρασκευή ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE